Најавете се

Колачињата мораат да бидат овозможени во Вашиот прелистувачПомош околу Колачињата мораат да бидат овозможени во Вашиот прелистувач

Најава за студенти запишани во генерацијата 2018/2019 и подоцна.

Почитувани студенти запишани во генерацијата 2018/2019 година и подоцнежните, ве известуваме дека вашите студии ќе продолжат на новиот електронски портал лоциран на овој линк.

Користете ги истите податоци за најава кои што ги користевте на овој портал досега.

За сите проблеми, контактирајте со студентските служби на БАС.